Last ned

JetPhoto Studio Om

Editors 'rating
     
JetPhoto Studio Spesifikasjoner
Versjon:
4.15
Dato lagt:
1. august 2023
Dato løslatt:
22. mars 2013
Pris:
Free
Operativsystem:
Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

JetPhoto Studio v4.15

Lag flash- og nettgallerier, geomerk bilder med GPS, og lag funksjonsrike fotonettsteder

JetPhoto Studio Skjerm


JetPhoto Studio Editors 'rating

Digital fotografering kan være mye moro, men redigering, organisering og deling av bildene dine kan være et problem hvis du ikke har riktig programvare. JetPhoto Studio er et elegant verktøy som lar brukere administrere bildene sine i et attraktivt, intuitivt miljø, og gjør et til tider frustrerende arbeid til en morsom og enkel aktivitet.

JetPhoto Studios grensesnitt er godt designet og enkelt å navigere, med dets funksjoner arrangert i sunne menyer. Brukere kan importere bilder fra datamaskinene sine eller til og med direkte fra kameraene sine, et hyggelig tidsbesparende trinn. Når bildene har blitt importert til JetPhoto Studio, er det mye å gjøre med dem. Brukere kan legge til posisjonsdata til bilder ved hjelp av GPS-spor, merke bilder med nøkkelord og til og med se datoene bildene ble tatt med en kul kalenderfunksjon. Programmet tilbyr noen grunnleggende redigeringsverktøy, inkludert endring av størrelse, beskjæring og rotasjon, samt kontroller for lysstyrke, farge og kontrast. Vi ble spesielt imponert over programmets bildedelingsfunksjoner; brukere kan enkelt lage lysbildefremvisninger, en rekke forskjellige typer gallerier, bakgrunnsbilder og mer. Programmets nettbaserte brukerveiledning er velskrevet og gir detaljert informasjon om hver funksjon. Selv om JetPhoto Studio ikke kan håndtere kraftig fotoredigering slik et program som Photoshop kan, synes vi det er et godt valg for grunnleggende bilderedigering og manipulering.


Last ned






Similar Suggested Software

Pictomio

     

Administrere og Lokalisere geografisk dine bilder og videoer .

Organisere, redigere og dele bilder med dette bildet styring programmet .

Optimal HP-skriveren for raskere digital foto forbedringer og skarpere trykkvalitet .

Lag panoramabilder fra serie overlappende bilder med bare noen få museklikk

BatchPhoto

     

Konverter, endre størrelse, gi nytt navn og rediger bilder i batch-modus; automatisere redigering med profiler og skript

XnView Portable

     

Bla gjennom, se, behandle og konverter grafikk i flere formater med et stort arsenal av allsidige verktøy.