Last ned

BatchPhoto Om

Editors 'rating
     
BatchPhoto Spesifikasjoner
Versjon:
4.4
Dato lagt:
4. mai 2022
Dato løslatt:
23. juni 2019
Pris:
Free to try
Operativsystem:
Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows 2003, Windows Server 2008, Windows, Windows 10,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

BatchPhoto v4.4

Konverter, endre størrelse, gi nytt navn og rediger bilder i batch-modus; automatisere redigering med profiler og skript

BatchPhoto Skjerm


BatchPhoto Editors 'rating

BatchPhoto inkluderer ingen hjemmekjøringsfunksjoner, men trinnvise gjennomganger gjør den flott for nybegynnere. Den lar hvem som helst beskjære, legge til rammer, kommentere og bruke filtre og effekter på flere bilder samtidig. Hvis du er ny i fotoredigeringsverdenen, kan det være programmet du leter etter hvis du har litt penger å bruke.

Du kan bruke alle funksjonene til dette programmet uten å betale, men det vil sette et vannmerke på bildene dine. Programmet starter deg med en klikkveiledning, komplett med videoer, som kan ta litt tid å fullføre. Heldigvis kan du avslutte opplæringen når som helst og komme rett i gang. Redigering av bilder med programmet følger den samme trinnvise prosessen som veiledningen. BatchPhotos veiviser koker alt ned til noen få stadier -- Legg til bilder, rediger bilder, oppsett og prosess. I hovedredigeringsstadiet kan du bruke filtre, kanter og andre dekorasjoner som vil lyse opp bildene dine. Du kan også beskjære og endre størrelse på bilder, samt legge til tekst relativt enkelt. Når du har klikket på "Process", går programmet i gang, men det overskriver ikke bildene dine i tilfelle du roter til. Det tar heller ikke særlig lang tid før programmet behandler og redigerer bildene dine, noe som er et pluss.


Last ned






Similar Suggested Software

Pictomio

     

Administrere og Lokalisere geografisk dine bilder og videoer .

Lag bilde med høy dynamisk spekter av lysstyrke (HDR) fra bilder tatt med forskjellig eksponering .

Dette er en fantastisk og flott ingen avgrøde insta squareapp

Legg tegneserieeffekt til bildene og bildene dine

Få folk på bildene dine til å se fine ut

JetPhoto Studio

     

Lag flash- og nettgallerier, geomerk bilder med GPS, og lag funksjonsrike fotonettsteder