Last ned

VideoProc Vlogger Om

VideoProc Vlogger Spesifikasjoner
Versjon:
1.1
Dato lagt:
24. september 2023
Dato løslatt:
2. november 2021
Pris:
Free
Operativsystem:
Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows 11,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

VideoProc Vlogger v1.1

Lag filmiske videoer og vlogger for hverdagslig kreativitet, spesielle øyeblikk eller moro med hovedredigering i studioklasse

VideoProc Vlogger Skjerm


VideoProc Vlogger Editors 'rating

VideoProc Vlogger er fullt utstyrt gratis videoredigeringsprogramvare for å sikre at alle kan lage filmatiske videoer og vlogger for hverdagslig kreativitet, spesielle øyeblikk eller bare moro. Den er designet for alle skapere, samtidig som den er intuitiv nok for nybegynnere med videoredigering, hobby-videografer og potensielle vloggere.

VideoProc Vlogger er vennlig med avanserte datamaskiner, noe som gjør 4K/HDR-videoredigering stabil og jevn. Og den støtter nesten alle medieformater og kodeker, noe som betyr at du kan dra filene dine til programvaren og begynne å redigere umiddelbart. De grunnleggende redigeringsfunksjonene er gjort enklere enn noen gang, slik at du kan dele/beskjære/rotere/slå sammen videoklipp, legge til tekst og filtre, legge til overganger mellom bilder, legge til musikk/lydspor til videoen osv. For mer avansert og ikke-profesjonelt hobbyister, VideoProc Vlogger støtter førsteklasses funksjoner fra en avansert lydredigerer til bevegelsesavskjæring og hastighetsrampefunksjoner som ikke dekkes i annen gratis videoredigeringsprogramvare. Enten du er ny på videoredigering eller er litt kjent med de grunnleggende konseptene, har VideoProc Vlogger alle de viktigste basene dekket, inkludert bevegelse, hastighet, lyd og farger.


Last ned






Similar Suggested Software

Ser filmer med tekst animasjoner, tittel ruller, rulling studiepoeng, og mer .

Rediger video med profesjonelle etterproduksjonsverktøy og effekter

Roter, klipp, beskjær, vannmerke og konverter video- eller lydfiler på datamaskinen

Kombiner video, tekst, bilder og lyd for å lage historiene du vil fortelle

Lag og rediger video, klipp, roter, beskjær og konverter

Rediger og konverter videoer med støtte for matroska-beholderformatet