Last ned

PPT To Video Scout Om

Editors 'rating
     
PPT To Video Scout Spesifikasjoner
Versjon:
2.50.51
Dato lagt:
15. desember 2023
Dato løslatt:
23. juni 2015
Pris:
Free to try
Operativsystem:
Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98, Windows 2003, Windows Server 2008, Windows,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Microsoft PowerPoin

PPT To Video Scout v2.50.51

Konverter PowerPoint-presentasjoner til WMV- og AVI-video

PPT To Video Scout Skjerm


PPT To Video Scout Editors 'rating

PPT til Video Scout gir et enkelt verktøy for raskt å konvertere lysbildefremvisninger til videofiler. Med ganske grunnleggende layout er den enkel å bruke. Den gjør en god jobb med å produsere video av høy kvalitet som kan legge til visuell appell og et profesjonelt preg til presentasjonene og prosjektene dine.

Grensesnittet er en lek å navigere, takket være en Wizard-lignende layout og enkle kommandoer. Vi ble aldri forvirret, og vi følte heller ikke behov for å besøke hjelpefilen for ytterligere instruksjoner. Vi var i stand til å velge én PowerPoint-fil om gangen for å konvertere, noe som holdt oss fokusert på oppgaven. Et sted hvor programmet var overraskende ekspansivt, var listen over videofilalternativer for konvertering. Det vil konvertere PPT-filer til omtrent alle videoformater, inkludert forskjellige MPEG-formater, Microsoft Video og omtrent et dusin andre. Veiviseren ledet oss gjennom å justere lysbildefremvisningens hastighet og lyd like enkelt, selv om vi fant at standardinnstillingene var best. Filen vår ble konvertert overraskende raskt, på bare noen sekunder, og den opprettholdt alle data og bilder i sin nye inkarnasjon. PPT til Video Scout gir også en smart forhåndsvisningsfunksjon som skanner PPT-filen før konvertering.


Last ned






Similar Suggested Software

Konvertere videofiler fra avi, mpg, vob, wmv til avi, asf eller wmv filer .

Konverter video- og lydfiler til alle populære video-/lydformater for avspilling, redigering og deling

Konverter AVI-videofiler til QuickTime MOV-format

AVI-Mux GUI

     

Kombiner flere video-, lyd- eller undertekstfiler til én fil

Konverter MKV til AVI, MP4, MP3 og andre video-/lydformater

Dekod alle videoer/lyder til DPG/DPG2/DPG3/DPG4-video eller MP3/MP2-lyd for NDS