Last ned

Zombie Training Simulator Om

Zombie Training Simulator Spesifikasjoner
Versjon:
Dato lagt:
22. desember 2019
Dato løslatt:
27. september 2019
Pris:
Purchase
Operativsystem:
Windows,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Inge

Zombie Training Simulator v

Gjør deg klar for zombie-apokalypsen

Zombie Training Simulator Editors 'rating

Er du virkelig klar for zombie-apokalypsen? Zombie Training Simulator er den dominerende autoriteten og verdens mest avanserte zombieforberedelsesverktøy. Vi trener deg med våpen, taktikker og scenarier fra ekte verden for å sikre at du er godt utstyrt når dagen kommer.

Kommer zombier på romskip? Har zombier superkrefter? Vil dyr bli zombier? Nei! Vi har forsket på de mest sannsynlige zombieegenskapene og er her for å sikre deg at du er forberedt. Tren og lås opp kraftige våpen inkludert pistoler, hagler og maskingevær. Lær den utrolige zombie stoppkraften til hvert våpen. Se hvor mye zombier elsker ferskt kjøtt, lyd og sprengstoff. Å kombinere disse taktikkene vil gjøre deg til en virkelig utmerket zombie-apokalypse-overlevende. Spill hastighetstestene våre for å forberede din onde nøyaktighet, og prøv overlevelsesmodus for å øve på å overleve de stadig økende zombiehunder før det er på tide å løpe. Vårt integrerte globale topplistesystem viser fremgang og evner over hele verden. Vil du være den første personen vennene dine vil ringe når dagen kommer? Når nyhetene melder at zombiene er her, og vennen din ringer deg: "De er her. Jeg trenger deg," hvordan vil du svare? Det er riktig, du vil si "Jeg vil være over. Vi har dette takket være ZTS!" Vi håper du er like spent som vi er for å forberede verden på den forestående zombieinvasjonen. Er du virkelig forberedt?


Last ned






Similar Suggested Software

Produktbeskrivelse. Commander, bølgen av zombier nærmer seg. Den siste fasen av verden kommer ned, mange byer har falt, mennesker er ...

Prøv å overleve og ødelegge zombiene

Et nytt virus utviklet i hemmelige laboratorier rømte og drepte eller ble til en zombie det meste a

Fargerik pikselplattformspiller, i stil med overlevelse blant zombiene. Kjøp nye våpe

Fjern fabrikken for zombier

Oppdag den farlige verden av post-apokalypsen med mengder av zombier