Last ned

Christmas Card Om

Editors 'rating
     
Christmas Card Spesifikasjoner
Versjon:
2015
Dato lagt:
23. februar 2022
Dato løslatt:
30. november 2015
Pris:
Free
Operativsystem:
Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98, Windows 2003, Windows NT, Windows,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

Christmas Card v2015

Send animerte julekort til familie og venner

Christmas Card Skjerm


Christmas Card Editors 'rating

Julekort gir brukere en måte å sende varme ønsker til andre med et animert kort med flere temaer. Den jevne animasjonen og morsomme bildene vil garantert glede familie og venner.

Programmets grensesnitt er egentlig ikke et problem. Det er ingen måte å tilpasse den, og det er ingen hjelpefil. Brukere åpner den ganske enkelt og den går gjennom syklusen. Selve kortet begynner med et blinkende animert juletre innrammet innenfor en kant og omgitt av fargerike gaver. Mindre vinduer flyter forbi, ett med rødt stearinlys som sier «god jul», og et annet med ballonger der det står «Godt nytt år». Brukere klikker på bildet og det endres til en krybbescene med Maria og Jesus. Her flagrer animerte engler på og utenfor skjermen. Til slutt, etter nok et klikk, proklamerer et innrammet bilde med store, fancy røde bokstaver "god jul", mens snøen faller rundt det. Programmets enkelhet tillot ingen funksjoner. Vi skulle gjerne sett en måte å kontrollere hastigheten på, eller kanskje hvilke bilder som vises, men vi tror ikke programmet lider under det.


Last ned






Similar Suggested Software

Analyser deg og partnerens iboende egenskaper for å bedømme kompatibiliteten med partneren din