Last ned

MB Horoscope Compatibility Om

Editors 'rating
     
MB Horoscope Compatibility Spesifikasjoner
Versjon:
2.05
Dato lagt:
14. september 2023
Dato løslatt:
2. mars 2011
Pris:
Free
Operativsystem:
Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98, Windows 2003, Windows Server 2008, Windows NT, Windows 95, Windows,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

MB Horoscope Compatibility v2.05

Analyser ditt romantiske forhold for å bedømme kompatibiliteten med partneren din

MB Horoscope Compatibility Skjerm


MB Horoscope Compatibility Editors 'rating

MB Horoskopkompatibilitet gir en enkel måte for to personer å fortelle om stjernene synes de passer godt. Ved å legge inn grunnleggende informasjon vil brukerne ha det gøy å lese resultatene.

Programmets grensesnitt er veldig intuitivt, og består for det meste av en godt merket hovedskjerm som ber om data i åpne bokser. Svarene er lett å lese, selv om man ikke forstår astrologi, men gir også nok detaljer for eksperter. Hjelpefilen er så grunnleggende at den best ignoreres. Å lese er veldig enkelt, forutsatt at du har spesifikk informasjon om begge parter. Brukere kan skrive inn én persons navn, fødselsdato, fødselstidspunkt, fødeby og lengde- og breddegrad på fødestedet. Alle som ikke er kjent med koordinatene kan klikke på en lenke som gir informasjonen. Brukere legger inn samme informasjon for den andre personen i et identisk felt. Svarene kommer umiddelbart og består av noen få avsnitt om noen vage astrologiske kommentarer, noen rangeringer og om forholdet deres er bra eller dårlig. Dette vil være nyttig og morsomt for alle brukere. Imidlertid vil bare svært erfarne brukere finne interesse for den siste delen, en forvirrende samling av tall og astrologiske poeng som omhandler Natal Position. Programmets beste funksjon er muligheten til å velge mellom vestlig astrologi og vedisk astrologi. Begge fungerer på samme måte, men gir resultater basert på den spesifikke troen.


Last ned






Similar Suggested Software

Analyser deg og partnerens iboende egenskaper for å bedømme kompatibiliteten med partneren din