Last ned

Pagico Om

Editors 'rating
     
Pagico Spesifikasjoner
Versjon:
6.1 r1436
Dato lagt:
7. desember 2023
Dato løslatt:
18. april 2013
Pris:
Free to try
Operativsystem:
Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

Pagico v6.1 r1436

Administrerer oppgaver, notater og filer, genererer et flytskjema for tidsplaner og holder styr på prosjekter eller kontakter

Pagico Skjerm


Pagico Editors 'rating

Pagico (Professional) er et unikt databaseprogram som organiserer dine tanker og kontakter, og til og med lar deg planlegge oppgaver. Den tilbyr et grensesnitt i malstil som er veldig lett å navigere og appellerer til alle brukernivåer.

Etter installasjonen krever programmet at du oppgir e-postadressen din for å aktivere prøveperioden på 15 dager. Den generelle grensesnittdesignen er ren og enkel. Menykommandoer øverst i vinduet lar deg opprette og redigere nye databaser. Du kan opprette en ny database for å føre notater og for kontakter. Vi likte spesielt malstilen som gjorde det enkelt å finne ut hva du skulle koble til og hvor. Programmet tilbyr en tagging-funksjon slik at du raskt kan finne spesifikke innlegg. Å legge til en ny oppgave tok oss noen minutter å finne ut av, men vi var i stand til å legge til en liste over oppgaver, sammen med start- og forfallsdatoer. Oppgavene våre dukket opp på den attraktive Dashboard-kalenderen. Ved å bruke QuickNotes-funksjonen kunne vi raskt skrive et notat og sette det inn i en tidligere oppgave vi hadde skrevet inn. Programmets Preferanse-meny lar deg velge en tidssone og språkpreferanse. Et alternativ for å se timeplanen din i favorittkalenderprogrammet ditt (dvs. iCal) er en fin detalj.


Last ned






Similar Suggested Software

Ta opp tidsark og administrer oppgavene dine

Spor og administrer arbeidstimer mens du er på farten

ToDoList

     

Administrer, kategoriser og skriv ut oppgavelistene dine

Spor, organiser og administrer ulike forretnings- og personlige utgifter

DB Organizer Deluxe

     

Organiser og administrer dataene dine med dette fleksible datainventarprogrammet

Investigator Report

     

Administrer, organiser og spor etterforskningsdetaljer