Hent

Data Lifeguard Diagnostic for Windows Om

Editors 'rating
     
Data Lifeguard Diagnostic for Windows Specifikationer
Version:
1.24
Dato tilføjet:
26. maj 2022
Dato frigivet:
8. juli 2011
Pris:
Free
Operativsystem:
Windows 7 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 7 64-bit, Windows Vista 64-bit, Windows XP 32-bit, Windows XP 64-bit, Windows,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Ikke tilgængelig

Data Lifeguard Diagnostic for Windows v1.24

Test dine WD interne og eksterne drev

Data Lifeguard Diagnostic for Windows Screenshots


Data Lifeguard Diagnostic for Windows Editors 'rating

Data Lifeguard Diagnostic til Windows er et enkelt, gratis værktøj fra Western Digital, der viser model, serienummer, partitioner, kapacitet og S.M.A.R.T. data fra alle Western Digital-harddiske, der understøtter Data Lifeguard, som er tilsluttet dit system. Det kan også teste dine diske og vise resultaterne.

Vi udpakkede og klikkede på den eksekverbare fil, og programmet åbnede og scannede hurtigt vores system og viste vores tre fysiske WD-drev i den øverste visning og de logiske drev for bogstaver i den nederste visning. Vi kunne starte en test eller se S.M.A.R.T. data ved at klikke på et lille ikon. Vi valgte en disk til test, som bestod af tre muligheder: Hurtig test, som verificerer Data Lifeguard-oplysninger; Udvidet test, som udfører en fuld mediescanning og kan tage timer på et stort drev; og Write Zeros, som i det væsentlige sletter drevet ved at overskrive dataene med nuller. En anden kontrol viser testresultater. Vi valgte Quick Test, trykkede på Start, og en pop-up-advarsel rådede os til at lukke alle åbne filer og programmer på drevet for at forhindre tab af data. Vi klikkede OK for at fortsætte, og programmet viste en lille pop-up med en statuslinje, en estimeret tid på 2 minutter og en tæller for forløbet tid, som viste 1:57, da testen sluttede, og slog estimatet med tre sekunder. Ved at klikke på et drevs indtastning under S.M.A.R.T. kaldte sin S.M.A.R.T. data. Ved at klikke på Hjælp hentede du et typisk rent og kortfattet WD-dokumentationsark. Bortset fra et weblink og Luk-knap, er det det hele.


Hent






Similar Suggested Software

Data Recovery Software Gratis retsmedicinsk funktion til at gendanne data fra slettet, formateret partitionsdre

Gendan data fra lokal harddisk og eksterne harddiske

Bestem tilstanden af dine diskdrev

Overvåg og analyser din harddiskstatus

USBFlashCopy

     

Sikkerhedskopier dit USB-flashdrev eller hukommelseskort

Et freeware-værktøj til harddiskdiagnostik (RAID-arrays, Flash USB og SSD-drev understøttes også)