Hent

Batch CHM to Word Converter Om

Editors 'rating
     
Batch CHM to Word Converter Specifikationer
Version:
2013.5.812.1565
Dato tilføjet:
26. november 2021
Dato frigivet:
31. august 2013
Pris:
Free to try
Operativsystem:
Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2008, Windows Server 2003 x86 R2, Windows 2000 Server, Windows,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Microsoft Word 2000-201

Batch CHM to Word Converter v2013.5.812.1565

Konverter HTML-hjælpefiler til Word-format

Batch CHM to Word Converter Screenshots


Batch CHM to Word Converter Editors 'rating

Kompilerede HTML-hjælpefiler (CHM) bruges ofte i Windows-programmer. Batchworks Batch CHM til Word Converter konverterer CHM-filer til Microsoft Word-dokumenter enkeltvis eller i batches. Til det formål integrerer den en filspecifik søgefunktion; træk-og-slip-funktionalitet; og muligheden for at sætte på pause, gemme og genoptage konverteringsjob i projektfiler ved hjælp af et proprietært format (.batch-doc2chm) i en enkelt, enkel grænseflade.

Dette er et kompakt værktøj, der downloader, installerer og konfigurerer hurtigt. Grænsefladen er bevidst enkel og effektiv med en integreret filmenu/værktøjslinje, Kilde- og Målfelter, Søge- og Konverter-knapper og hovedfilvisning. Værktøjet/menulinjen indeholder en komplet hjælpefil samt ikoner for support og opdateringer. Knapperne mærket Mappe, Fil og Vis kalder frem kompakte dialogbokse til at gennemse mapper; vi brugte det til at tjekke vores testsystem for CHM-filer. Softwaren fandt hundredvis, inklusive de samme filer på mange forskellige sprog. Vi oprettede en målmappe i en valgt mappe og klikkede på Konverter. Ikke alene konverterede programmet hurtigt det store parti filer til Word-dokumenter, men det bevarede også hele den hierarkiske mappestruktur i målmappen, hvilket gjorde det meget nemmere at finde specifikke filer. De nye Word-dokumenter åbnede normalt, og alt indhold så intakt ud.


Hent






Similar Suggested Software

Opret, gem og adgang til filer fra en hvilken som helst enhed ved hjælp af Box til Windows Universal App

Konverter Excel-filer til tekst-, HTML-, CSV-, MDB- eller DBF-formater

Konverter, flet og subtraher mellem XLS-, XLSX-, CSV- og TXT-filer uden MS Excel installeret

Konverter TXT-dokumenter til MS Excel-format

Konverter MS Word-dokumenter til TXT-format

Konverter MS Word-dokumenter til HTML-format