Last ned (1.9MB)

AnyMP4 Video Editor Om

AnyMP4 Video Editor Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.20
Filstørrelse:
1.9MB
Dato lagt:
18. april 2020
Dato løslatt:
15. april 2020
Pris:
Free to try
Operativsystem:
Windows XP/Vista/7/8/10,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Inge

AnyMP4 Video Editor v1.0.20

Rediger 4K / 1080p HD-video, roter, beskjær og klipp video og forbedrer til og med hvilken som helst video til høy kvalitet

AnyMP4 Video Editor Skjerm


AnyMP4 Video Editor Editors 'rating

AnyMP4 Video Editor er den mest populære videoredigeringsprogramvaren, som kan hjelpe deg med å stille inn videohastighet og volum, optimalisere lysstyrken og kontrasten, beskjære videoramme og klippvideo til flere segmenter og legge til filter til videoen. Med bare noen få klikk kan du redigere film og lage lysbildefremvisning ved å legge til bakgrunnsmusikk, livlige temaer og tekster. Du kan også lage en lysbildefremvisning med bilder, bilder, videoer og musikk på en enkel måte.

Tastefunksjoner: 1. Juster hurtig og sakte bevegelseseffekt og volum. Du har lov til å endre videohastighet for å lage sakte film eller øke hastigheten på videoen, og stille inn videovolumet slik at det dekker dine behov. 2. Optimaliser lysstyrke og kontrast. Du kan enkelt justere lysstyrken til en videofil, og bytte forskjell mellom de mørkeste og lyseste områdene i en video. uskarpe ansiktet med mosaikk eller forskjellige små elementer. 3. Beskjær videoramme Beskjær video i 16: 9, 4: 3 eller annet bildeforhold. Så du kan tilpasse video til hvilken som helst skjerm eller plattform som TV, datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. 4. Klipp video til flere segmenter. Klipp ut og trimm videofiler for å fjerne uønskede videodeler og redusere videoer til de viktigste seksjonene. 5. Legg til filtre for å gjøre filmen din mer attraktiv. Når du oppretter lysbildefremvisningsvideo, kan du velge det eksisterende temaet, eller lage ditt eget tema, og legge til overganger.


Last ned (1.9MB)






Similar Suggested Software

Konverter et videoformat til MP4 med fullstendig nedlasting, editor, server .

Konverter MTS-, M2TS- og TS-video til forskjellige video- og lydformater som MP4, MOV, AVI, WMV

Rediger og forbedre videofilene dine med bedre effekter

Roter, klipp, beskjær, vannmerke og konverter video- eller lydfiler på datamaskinen

Konverter all populær video til Sony PSP og PS3 videoformat

Konverter videofiler til QuickTime MOV og andre formater