Last ned

FunPhotor Om

Editors 'rating
     
FunPhotor Spesifikasjoner
Versjon:
6.15
Dato lagt:
14. januar 2023
Dato løslatt:
30. juni 2014
Pris:
Free to try
Operativsystem:
Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98, Windows 2003, Windows Server 2008, Windows NT, Windows,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

FunPhotor v6.15

Kombiner og bland bildene dine

FunPhotor Skjerm


FunPhotor Editors 'rating

FunPhotor tilbyr å ta brukernes bilder og sette dem et morsomt sted. Enten på forsiden av en dollarseddel, Mona Lisa eller andre steder, sikrer dette programmets enkelhet suksess nesten hver gang.

Dette programmets grensesnitt er veldig enkelt, takket være oppsettet. Ved hjelp av en fem-trinns veiviser og store, intuitive ikoner vil brukerne være i gang på kort tid. I tillegg er en hjelpefil og en videoopplæring tilgjengelig for alle som trenger litt mer hjelp. Brukere legger bare inn et bilde i et utvalg dumme maler, fra en gorillas ansikt til et sted på Mount Rushmore. En fin detalj vi likte var muligheten til å justere bildets justering ved å vippe og flytte bildet med pilknapper til det var på linje i malen, noe som gjør bildet perfekt. Brukere kan også legge inn en tekstmelding, noe som gjør det totale produktet veldig dumt og tegneserieutseende, men perfekt for de som ikke er så seriøse med fotografering. Programmets beste funksjon er et enkelt sett med kommandoer som lar brukere med kameraer på datamaskinen umiddelbart laste opp bildet til en mal.


Last ned






Similar Suggested Software

Turn bildene dine til collage og gjøre dem til skrivebordsbakgrunn .

Beskytt bilder ved å legge til et synlig vannmerke og konvertere og endre størrelse på bilder i en batch

PhotoRazor

     

Reduser størrelsen på bildene dine

ReaJPEG Pro

     

Konverter bildene dine til JPEG-format

Retouch Pilot

     

Skann og fjern ujevnheter fra bildene dine

IdPhotos Pro

     

Automatiser behandling av ID-bilder