Last ned

Video Player for Windows 10 Om

Video Player for Windows 10 Spesifikasjoner
Versjon:
Dato lagt:
20. november 2018
Dato løslatt:
1. mars 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Windows 10/Mobile,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Tilgjengelig for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM

Video Player for Windows 10 v

Videospiller. lar deg oppleve og dele videoer i motsetning til andre apper. Med Video Player. du er i stand til å fange bilder i videoer ..

Video Player for Windows 10 Skjerm


Video Player for Windows 10 Editors 'rating

Videospiller! lar deg oppleve og dele videoer i motsetning til andre apper. Med Video Player! du er i stand til å fange bilder i videoer, legge til kommentarer til rammer og deretter lagre videoen, fanget rammer og kommentarer. Med rammer fanget i favorittvideoene dine kan du kopiere dem til en annen app eller dele dem med venner og familie.

Videospiller! er utformet for å gi en ny måte å oppleve videoer på for alle med GoPro, Garmin VIRB eller andre handlingskameraer. Videospiller! er også designet for å tillate bedrifter å effektivisere deling av videoer av konferanseinnstillinger eller presentasjoner, slik at brukerne kan navigere direkte til segmentene av videoen som interesserer dem.


Last ned






Similar Suggested Software

Overvåkingskamera er et praktisk program for å ta bilder og videoer til overvåkingsformål. P Dobbeltklikk for å ta et bilde eller ta opp video. Trykk og hold skjermen for å skjule verktøylinjen på applikasjonen