Last ned (38.7MB)

ClearSQL Om

ClearSQL Spesifikasjoner
Versjon:
9.0.1.118
Filstørrelse:
38.7MB
Dato lagt:
11. oktober 2019
Dato løslatt:
1. oktober 2019
Pris:
Free to try
Operativsystem:
Windows 7/8/10,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Oracle Client 9 eller nyer

ClearSQL v9.0.1.118

Analysere, redigere, formatere og forbedre PL / SQL-kode

ClearSQL Skjerm


ClearSQL Editors 'rating

ClearSQL er en PL / SQL-kodeanalysator med avansert funksjonalitet for kodegjennomgang, redigering og formatering, kvalitetskontroll og systemoptimalisering. Det genererer interaktivt visuelt og leverer omfattende analyserapporter, som skisserer feil i kodesyntaxen og strukturen. Det er et 32- og 64-biters Windows-verktøy som støtter Oracle-databaser opp til 18c.

ClearSQL sjekker kode mot et sett med forhåndsdefinerte regler og gir advarsler når det oppdages brudd. Reglene er basert på bransjestandarder og beste programmeringspraksis. Ubetydelige feil blir løst automatisk. ClearSQL tegner diagrammer (flytskjemaer og ringtrær) og matriser (CRUD) basert på forhold mellom kodeelementer, som indikerer potensielt problematiske områder og avslører databasestrukturen. Det lager også interaktive flytskjemaer basert på kodekommentarer, noe som gjør tekniske prosesser enkle å forstå av andre interessenter.


Last ned (38.7MB)






Similar Suggested Software

Generere en boks for å holde ditt nettsted innhold .

Demontere og beskytte NET-kode .

Omtale kode i Visual Studio .

Vise og redigere tekst i et Scintilla basert tekst editor .

Lage modeller og generere kode i ADO.NET Work miljø .

Android Studio gir alt du trenger for å begynne å utvikle apps for Android, inkludert Android Studio IDE og Android SDK-verktøyene