Last ned

Ommoo Magic Desktop Om

Editors 'rating
     
Ommoo Magic Desktop Spesifikasjoner
Versjon:
5.1.4.15
Dato lagt:
22. desember 2021
Dato løslatt:
23. januar 2013
Pris:
Free
Operativsystem:
Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Ikke tilgjengelig

Ommoo Magic Desktop v5.1.4.15

Administrer ulike temaer, visuelle stiler, bakgrunnsbilder, ikoner og markører

Ommoo Magic Desktop Skjerm


Ommoo Magic Desktop Editors 'rating

Ommoo Magic Desktop er et gratis verktøy for å tilpasse utseendet til Windows-skrivebordet. Den administrerer ikke bare bakgrunnen din, men også temaene, markørene og andre visuelle stilelementer, og lar deg til og med lage og lagre dine egne tilpassede temaer. Den kan endre utseendet til Windows-PC-en din, eller krasje den – ditt valg.

Magic Desktops enkle, men stilige grensesnitt har faner langs toppaksen og knapper langs venstre side med omtrent de samme etikettene: Tema, Bakgrunn, Visuell stil (Skin på sidefeltet) Ikon og Markør. Fanene administrerer funksjoner, mens knappene gir tilgang til nettbaserte biblioteker med ressurser. Standardtemaet vises i hver fane til du legger til ting, noe vi gjorde ved å klikke på temaer og bla gjennom et betydelig utvalg. Vi klikket på en, som åpnet en side med informasjon samt en nedlastingslenke. Vi lastet ned utvalget vårt til Magic Desktops grensesnitt og brukte det på systemet vårt. På denne måten var vi i stand til å velge tema, bakgrunnsbilde og andre elementer fra et virkelig omfattende utvalg: 499 sider, 15 bilder per side med tapet alene. Vi var i stand til å bla gjennom eller søke etter en rekke bilder og legge dem til Magic Desktop-grensesnittet i panelet til høyre, som også tilbyr søk, rangering og koder. Det er enda en fane i grensesnittet, MySuits, som vår erfaring med lavprismøbelbutikker fikk oss til å tro betyr "suiter", spesielt siden den lar oss lagre innstillingene våre som en enkelt suite, selv om vi blandet sammen ulike elementer. Magic Desktop tilbyr et par ekstrautstyr, mest fremtredende blant dem en innebygd nedlastingsbehandler.


Last ned






Similar Suggested Software

Slå Windows-brukergrensesnittet til Windows 8 Metro utforming .

Windows Central: andquot; Brilli Wallpaper Changer er den Universal Windows 10 appen du har ventet på

Ti av de mest populære landskapsfotoene fra Bing-hjemmesiden, med naturlige underverk og utrolige prestasjoner av århundrer gammel engineering

Bionix Wallpaper

     

Bla gjennom bildene på skrivebordet med dine valgte tidsintervaller

Desktoptopia

     

Last inn og vis designerskrivebord på skjermen automatisk


Topp nedlastinger
Desktop Customization