Hent

EMCO Malware Destroyer Om

Editors 'rating
     
EMCO Malware Destroyer Specifikationer
Version:
7.5.15
Dato tilføjet:
11. marts 2021
Dato frigivet:
10. juli 2015
Pris:
Free
Operativsystem:
Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, Windows 2003, Windows Server 2008, Windows,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Ikke tilgængelig

EMCO Malware Destroyer v7.5.15

Fjern malware, trojanske heste og opkaldsopkald fra din pc

EMCO Malware Destroyer Screenshots


EMCO Malware Destroyer Editors 'rating

Du kan scanne din pc med EMCO Malware Destroyer ret let, og værktøjet tilbydes gratis. Men youandapos; jeg bliver nødt til at kæmpe med en noget forvirret grænseflade og manglende retning inden for softwaren.

Hurtige scanninger: På mindre end et minut afsluttede EMCO Malware Destroyer en scanning af vores pc. Det gjorde ikke noget, men der var ingen problemer, så vi var ikke i stand til at teste indstillingen Fjern detekterede trusler.

Mærkeligt layout: Interfacet er lidt rod, med faner, der bruges, når knapper er tilstrækkelige (og omvendt) og skrifttypevalg, der gør etiketter undertiden svære at læse. Itandapos er arrangeret i faner, der starter med Scanning Management, og den største knap er mærket Scan Wizard. Thereandapos er dog kun to valg - din pc eller en ekstern pc - så itandapos er ikke meget af en guide, da scanningen starter, så snart du vælger en af disse muligheder. Den gode ting er, at itandapos er ret let at starte en scanning, men uden nogen hjælpefil i programmet tager det noget at lege for at finde ud af whatandapos i hver fane.


Hent






Similar Suggested Software

Privacy Eraser

     

Beskyt dit internet-privatliv ved at rydde op i alle spor af internet- og computeraktiviteter